Huvudman

vara-arskurser

Styrelsen består idag av tre ordinarie ledamöter och en suppleant och samtliga ledamöter har erfarenhet av att driva skola i sina nuvarande eller tidigare arbetsuppgifter.

Huvudman för vår verksamhet är Theducation AB. Vi har som huvudman lång erfarenhet av att driva skola och har bland annat varit huvudman för Klara Södra Gymnasium i Stockholm och Klara Gymnasium i Linköping.

Grundskolan startades i Linköping för fem år sedan och samtliga ordinarie ledamöter har varit engagerade i verksamheten under denna tid, i lite olika roller och i olika former. Det som driver oss är ett gemensamt intresse för verksamheten och möjligheten att bidra till en god skola där elevens möjlighet att själv kunna få välja var man vill studera är förutsättningen för vår verksamhet. Vi vill att alla som arbetar eller studerar hos oss gör det för att de vill göra det.

Vi som styrelse och huvudman investerar nu för en gynnsam och god studiemiljö och arbetsmiljö. Vårt främsta mål är att våra ledare och medarbetare ska utveckla vår skola tillsammans med oss för att vår vision om individens ökade möjligheter ska bli verklighet.