Linköping

linkoping-stor

Köanmälan årskurs 7

Köanmälan till vår kö sker här på vår hemsida. Denna anmälan till kön är inte bindande utan ansökan sker i samarbete med Linköpings kommun vårterminen före läsårets start.

Antagning sker efter det att ansökan också skett till Linköpings kommun utifrån kötiden till skolan enligt intresseanmälan, men syskonförtur gäller.

Anmäl er till kön här

Öppet hus

Varmt välkommen att besöka oss på något av våra öppna hus inför antagningen till årskurs 7. Då har du eller ni möjlighet att träffa skolledning, lärare och elever. Vi berättar om skoldagen hos oss och läsårets upplägg och hur vi arbetar för en god måluppfyllelse. Ni guidas på skolan av våra elever i årskurs 7, 8 eller 9.

• Lördag 17 november kl. 11-13
  • Onsdag 21 november kl. 18-20

Informationsmöte för vårdnadshavare till årskurs 6. För er som vill lyssna mer om hur vi nu startar upp årskurs 6 inför nästa läsår.

• Onsdag 14 november kl. 18

Antagning till årskurs 6

Inför läsåret 2019/2020 antar vi även elever till årskurs 6. Vi kommer som mest att anta 22 elever till årskursen.

Undervisningen bedrivs av skolans lärare med behörighet för årskurs 6. Som elev i år 6 kommer du stor del av tiden att arbeta i ett eget hemklassrum tillsammans med dina nya klasskamrater.

Skåp ute i korridoren får du först i årskurs 7. I årskurs 7 går du och ett antal elever i klassen vidare till en av klasserna i år 7 då det stora flertalet barn börjar hos oss.

Informationsmöte för vårdnadshavare till blivande årskurs 6 sker även onsdag den 14 november kl. 18.

Anmäl er till kön här