Linköping

linkoping-stor

Föräldramöte

För er med barn i klass 7a, 8a och 9a välkomnas du den 12 september, arbetslag B som ansvarar för 7b, 8b och 9b välkomnar till föräldramöte den 13 september och arbetslag C den 19 september.

Kan du inte den dagen då ditt barns arbetslag har möte är du varmt välkommen att deltaga vid något av de andra tillfällena.

Kvällen startar kl.18.00

Öppet hus

Vill du besöka skolan kontakta tf rektor på anne.lindblad@theagrundskola.se eller sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Köanmälan

Köanmälan till vår kö sker här på vår hemsida. Denna anmälan till kön är inte bindande utan ansökan sker i samarbete med Linköpings kommun vårterminen före läsårets start.

Antagning sker efter det att ansökan också skett till Linköpings kommun utifrån kötiden till skolan enligt intresseanmälan, men syskonförtur gäller.  Antagning sker till årskurs 7.

Anmäl er till kön här