Linköping

linkoping-stor

Gällande Coronaviruset följer vi folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi håller oss uppdaterade i enlighet med kommunens beredskapsarbete. Se länk avseende information från Linköpings kommun.

Antagning till årskurs 7 läsåret 2021/2022

Välkommen med din intresseanmälan till årskurs 7 för läsåret 2021/2022. Intresseanmälan sker genom en anmälan till vår kö.

Anmäl er till kön här

Bor ni i Linköpings kommun söker ni därefter till oss genom kommunens stora antagning i januari 2021. Antagning av elever sker efter syskonförtur och ködatum och först därefter enligt geografisk närhet till skolan.

Bor ni i en annan kommun sker antagning av rektor i samband med antagningen för elever från Linköpings kommun.

Har ni frågor kring höstens antagning till årskurs 7 eller andra frågor kring kösystem och antagning är ni varmt välkomna att kontakta sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Antagning till årskurs 7

Antagningen till årskurs 7 till läsåret 2020/2021 är nu avslutad och till hösten 2020 startar tre klasser i årskurs 7. Fortsatt intresseanmälan till en plats hos oss sker genom en anmälan till vår kö.

Anmäl er till kön här

Eventuell antagning av elever till ledig plats som uppstår under våren sker efter ködatum. I det fall det blir en plats ledig blir ni kontaktade och ges möjlighet att komma på besök på skolan.

Har ni frågor kring kösystem eller antagningsregler är ni varmt välkomna att kontakta sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Antagning till årskurs 6

Inför läsåret 2020/21 antar vi upp till 24 elever i årskurs 6. Elev som börjar hos oss i årskurs 6 har därefter förtur till en plats i år 7 året därefter.

Intresseanmälan sker här på vår hemsida och antagning sker efter ködatum. Har ni inte tidigare besökt skolan ges möjlighet att komma på besök dag- eller kvällstid.

Intresseanmälan årskurs 6 här