Linköping

linkoping-stor

Gällande Coronaviruset följer vi folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi håller oss uppdaterade i enlighet med kommunens beredskapsarbete. Se länk avseende information från Linköpings kommun.

Antagning till årskurs 7 läsåret 2021/2022

Välkommen med din intresseanmälan till årskurs 7 för läsåret 2021/2022. Intresseanmälan sker genom en anmälan till vår kö.

Anmäl er till kön här

Bor ni i Linköpings kommun söker ni därefter till oss genom kommunens stora antagning i januari 2021. Antagning av elever sker efter syskonförtur och ködatum och först därefter enligt geografisk närhet till skolan.

Bor ni i en annan kommun sker antagning av rektor i samband med antagningen för elever från Linköpings kommun.

Har ni frågor kring höstens antagning till årskurs 7 eller andra frågor kring kösystem och antagning är ni varmt välkomna att kontakta sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Antagning till årskurs 7

Välkommen med din intresseanmälan till årskurs 7 till läsåret 2020/2021.

Intresseanmälan sker genom en anmälan till vår kö.

Anmäl er till kön här

Bor ni i Linköpings kommun söker ni därefter till oss genom kommunens stora antagning i januari-februari. Antagning av elever sker efter ködatum.

Bor ni i en annan kommun sker antagning av rektor i samband med antagningen i Linköping.

Har ni frågor kring kössystem och antagning är ni varmt välkomna att kontakta sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Välkommen med er intresseanmälan.

Antagning till årskurs 6

Inför läsåret 2020/2021 antar vi som i år 24 elever till årskurs 6. Elever som börjar hos oss i årskurs 6 har därefter förtur till plats i år 7.

Är ni intresserade av en plats i årskurs 6 till hösten 2020 är ni välkomna att kontakta rektor på anne.lindblad@theagrundskola.se för ett besök på skolan. Intresseanmälan sker här på vår hemsida och antagning sker efter ködatum.

Antagning sker i samband med antagningen till årskurs 7 under februari-mars 2020.