Linköping

linkoping-stor

Julavslutning

08.30: Samlas vi i klassrummen för betygsutdelning och julmys.

09.30: Klasserna går till Globenteatern

09.45: Avslutningen börjar.

Ca 10.25 GOD JUL

Ingen återsamling sker på skolan efter avslutningen på Globenteatern.

Köanmälan årskurs 7

Köanmälan till vår kö sker här på vår hemsida. Denna anmälan till kön är inte bindande utan ansökan sker i samarbete med Linköpings kommun vårterminen före läsårets start.

Antagning sker efter det att ansökan också skett till Linköpings kommun utifrån kötiden till skolan enligt intresseanmälan, men syskonförtur gäller.

Anmäl er till kön här

Öppet hus

Varmt välkommen att besöka oss på något av våra öppna hus inför antagningen till årskurs 7. Då har du eller ni möjlighet att träffa skolledning, lärare och elever. Vi berättar om skoldagen hos oss och läsårets upplägg och hur vi arbetar för en god måluppfyllelse. Ni guidas på skolan av våra elever i årskurs 7, 8 eller 9.

• Onsdag 16 januari kl. 18-20
  • Lördag 19 januari kl. 11-13

Antagning till årskurs 6

Inför läsåret 2019/2020 antar vi även elever till årskurs 6. Vi kommer som mest att anta 22 elever till årskursen. Varmt välkommen att besöka våra öppna hus för att träffa oss.

Undervisningen bedrivs av skolans lärare med behörighet för årskurs 6. Som elev i år 6 kommer du stor del av tiden att arbeta i ett eget hemklassrum tillsammans med dina nya klasskamrater.

Skåp ute i korridoren får du först i årskurs 7. I årskurs 7 går du och ett antal elever i klassen vidare till en av klasserna i år 7 då det stora flertalet barn börjar hos oss.

Anmäl er till kön här