Linköping

linkoping-stor

Välkommen till öppet hus

Nu slår vi upp portarna för besökare inför läsåret 2020/2021. Ni är därmed varmt välkomna att se skolan och träffa elever, lärare och skolledning

• Lördag 9 november kl. 11-13
  • Onsdag 13 november kl. 18-20

Vi bjuder på något gott att dricka och äta på lördagen. Under onsdagen bjuder vi på kaffe och saft.

Rektor håller under öppet hus löpande information kring skolans pedagogik, värdegrund och traditioner.

Varmt välkomna!

Antagning till årskurs 7

Välkommen med din intresseanmälan till årskurs 7 till läsåret 2020/2021.

Intresseanmälan sker genom en anmälan till vår kö.

Anmäl er till kön här

Bor ni i Linköpings kommun söker ni därefter till oss genom kommunens stora antagning i januari-februari. Antagning av elever sker i kommunens antagning i valordning mellan valda skolor och ködatum.

Bor ni i en annan kommun sker antagning av rektor i samband med antagningen i Linköping.

Har ni frågor kring kössystem och antagning är ni varmt välkomna att kontakta sara.karlssonschoultz@theagrundskola.se

Välkommen med er intresseanmälan.

Antagning till årskurs 6

Inför läsåret 2020/2021 antar vi som i år 22 elever till årskurs 6. Elever som börjar hos oss i årskurs 6 har därefter förtur till plats i år 7.

Är ni intresserade av en plats i årskurs 6 till hösten 2020 är ni varmt välkomna på skolans öppna hus. Intresseanmälan sker här på vår hemsida och antagning sker efter ködatum.

Antagning sker i samband med antagningen till årskurs 7 under februari-mars 2020.

Anmäl er till kön här