annons orginal endast bild

Aktuellt på skolan

Biblioteket är vårt hjärta och nav genom sin centrala placering mitt i skolan. Vi har nu fått ytterligare hyllor uppsatta då vi närmar oss 5 000 titlar med härlig och spännande läsning. Eleverna önskar sig också nya titlar som vi köper in så fort vi kan.

Vi börjar därmed närma oss vårt mål – ett levande, intresseväckande och aktuellt bibliotek som är till för alla på skolan.

Se alla aktuella händelser

Skolstart HT17

Välkomna till skolstart 16 augusti. Första skoldagen går eleverna mellan kl. 9-13, därefter enligt schema.

Köanmälan

Köanmälan till vår kö sker här på vår hemsida. Denna anmälan till kön är inte bindande utan ansökan sker vårterminen före läsårets start.

Antagning sker därefter utifrån kötid till skolan men syskonförtur gäller.  Antagning sker till årskurs 6 men även till årskurs 7 om plats finns.

Anmäl er till kön här